Sve započinje prvim korakom 1994. godine…

Od tada, a više od desetljeća i pol sustavno radimo na razvoju i unapređenju proizvodnje, kvalitete, usluge i dizajna. Praćenjem i usvajanjem tehonoloških i informatičkih dosega, a pomoću suvremenih softverskih alata, CNC strojeva i kreativnosti ravojnog i proizvodnog tima izrađujemo namještaj po mjeri.

Na tome ćemo ustrajati i dalje…

POSLOVNI PROSTOR

Postrojenje Blažević interijera

Proizvodno izložbeni prostor se nalazi na adresi:

J. Kozarca 4a Đurđenovac

REKLAMNO IZLOŽBENI PROSTOR

Salon Blažević interijera

U sklopu poslovnog prostora nalazi se i reklamno izložbeni prostor “showroom”gdje možete pogledati neke od naših proizvoda, informirati se o materijalima, bojama, okovima, tehničkim detaljima, vrstama stakala, aluminijskim okvirima te  ostaloj opremi i tehnici koja može biti ugrađena u proizvod.

URED

Ured Blaževć interijeraOvdje smo radi Vas. Svaka želja i ideja biti će isprojektirana na način da se uvaže sva pravila struke, trendovi tržišta i specifičnosti pojedinog prostora uz pomni odabir materijala i boja kojima želimo dostići krajnji cilj, kvalitetan proizvod i zadovoljstvo kupca. Svakim radnim danom od 07:00 do 15:00 u našem uredu možete dobiti sve informacije. Najaviti se  i dogovoriti termin možete i izvan radno