Znate li da spavajući provedemo trećinu života. San nam je potreban da ojačamo imunološki i regeneriramo živčani sustav. Kvaliteta našeg sna uvelike ovisi o spavaćoj sobi u kojoj spavamo i ‘punimo baterije’. Spavaća soba je mjesto gdje se odmaramo od svakodnevnih stresova i problema, oaza u koju se uvijek iznova vraćamo kada želimo relaksaciju, opuštanje, san, ili romantiku.

MODERN

Modern - spavaća soba

Kreativnost. Dizajn. Intima.

Spavaća soba mora biti istodobno lijepa i funkcionalno uređena kvalitetnim namještajem. U našoj širokoj ponudi spavaćih soba od oplemenjene Egger iverice s preko 30  različitih dekora i boja zasigurno ćete pronaći nešto po svome ukusu. Neka Vaša soba bude mjesto mira i opuštenosti.

MASIV FURNIR

masiv furnir - spavaća soba

Kvaliteta. Funkcionalnost. Ekološka prihvatljivost.

Masivno drvo hrasta glavni je adut ovih spavaćih soba. Mogućnost toniranja u 10 nijansi s površinskom obradom poliuretanskim ili akrilnim lakom. Izrazita funkcionalnost, prilagodljivost prostoru i jednostavno održavanje. Vrhunska kvaliteta izrade, masivno drvo, ekološki prihvatljiva i zdravlju ugodna površinska obrada jamstvo je da će Vas spavaća soba svojom ljepotom i funkcionalnošću pratiti dugi niz godina.