“Bez alata nema zanata” stara je to poslovica koju smo mogli naučiti od malih nogu. I danas je možemo primijeniti no u malo drukčijem izdanju koje kaže: “Bez suvremenih, informatiziranih, preciznih i brzih alata nema zanata. Vođeni tom izrekom naša proizvodnja je opremljena vrhunskim strojevima, visoke preciznosti i brzine, što naravno rezultira vrhunskom kvalitetom naših proizvoda.

 

CNC

cnc stroj - Blažević interijeri

CNC strojevi su računalno upravljani strojevi bez kojih je danas nezamisliva suvremena industrijska proizvodnja. Na CNC-u se pomoću računala i upravljačke (naredbene) konzole upravlja strojem i proizvodnim procesima u kojima se obrađuju materijali (drvo, metal, itd.).

STROJ ZA OBRUBLJIVANJE RUBOVA

izb-kanterica - Blažević interijeri

U potpunosti digitalni  i računalno nahođeni stroj za obrubljivanje rubova danas zadovoljava visoke standarde i sve zahtjeve moderne proizvodnje.

JEDNOLISNA FORMATNA PILA S PREDREZAČEM

JEDNOLISNA FORMATNA PILA S PREDREZAČEM

Čistoća reza koju omogućava ova jednolisna formatna pila s predrezačem je preduvjet za daljnji proces proizvodnje. Načinom upravljanja se ubraja u generaciju modernih elektronički upravljanih strojeva.

Uz informatičku opremljenost i računalno nahođene strojeve posjedujemo i klasični stolarski postav (automatizirani stroj za izradu rupa za spoj drvenim moždanicima, stolne glodalice, ravnalica, debljača, širokotračna brusilica)